Dámské kabáty

Počet výrobků: 67
Velikost
Barva
Cena
Výrobce
Materiál
Vzor
Vejít se
Typ výrobku

Dámské kabáty

Dámské kabáty jsou asi nejelegantnější vrchní vrstvou oblečení pro ta nejchladnější období roku. Na rozdíl od bundy vypadají kabáty dobře na kterémkoliv typu postavy a v jakékoliv velikosti. Kupte si kabát, který bude dobře pasovat k vašemu osobnímu módnímu stylu, abyste si mohla jeho nošení naplno užívat v mnoha kombinacích.

Typy dámských kabátů

V e-shopu Bolf.cz naleznete mnoho trendy produktů a oblečení. A elegantní dámské zimní kabáty rozhodně patří mezi nejoblíbenější sortiment. V těch totiž ženy vypadají jako skutečné dámy. Dlouhý kabát se zavazovacím opaskem krásně zvýrazní vaši figuru a zároveň budete díky prodlouženému střihu hezky v teple, kamkoliv si vyrazíte.

Obzvláště dámský kabát krátký je velmi vhodný do jarního počasí, kdy už není taková zima na dámské zimní bundu, ale na pouhý svetřík či dámský kardigan je ještě chladno. Kategorie našich stylových svršků obsahuje také dámské podzimní kabáty, které vám kromě tepla zajistí i pohodlí, a to právě v sychravém podzimním počasí. Vybírat můžete z modelů s kapucí či bez ní a z módních kousků se zapínáním na zip, druky nebo na knoflíky.

Jak si vybrat dámský kabát

V první řadě se rozhodněte, jestli chcete zimní nebo podzimní kabát, nebo spíše plášť, který můžete nosit i v chladnějším počasí na jaře. Poté přichází na řadu volba správné délky. Dlouhý kabát můžete nosit i v oversize verzi, krátký kabát by vám ale měl dobře sedět.

K tomu se pojí velikost, kterou si při nákupu online vždy zkontrolujte v tabulce velikostí našeho e-shopu. Vzor a barva by spolu měly ladit. Doporučujeme vybírat z takových modelů kabátů, ke kterým ve svém šatníku najdete co nejvíc dalších skvělých kombinací pro tvorbu outfitu.

S čím nosit dámský kabát?

Pod dámský kabát zimní doporučujeme obléci dámské tričko, lehčí svetřík nebo třeba rolák nějaké elegantní značky. Spodní část outfitu okořeňte světlými dámskými džínami s dírami a koženými černými botami na platformě. Kotníkovými zimními botami s elastickým prvkem také nic nezkazíte, doplníte-li je například černými termo dámskými legínami se zajímavou textilní nebo kovovou aplikací.

Dámské kabáty na zimu nádherně ladí k designovým čepicím a originálně uvázaným šálám a šátkům. Dámský kabát v oversize střihu ženy mohou doplnit ale i dámskou kšiltovkou v zajímavé barvě či vzoru.

Jak objednat dámský kabát na Bolf.cz?

Vyberte si v obchodě Bolf ten pravý kabát zimní dámský a vložte ho do virtuálního nákupního košíku. Vyplňte údaje potřebné k doručení zásilky s objednávkou, vyberte si způsob úhrady a objednávku potvrďte. Pak už jen čekejte na informace ohledně data a času doručení.

pixel