Dámské svetry

Počet výrobků: 16
Barva
Cena
Výrobce
Materiál
Vejít se
Typ výrobku

Dámské svetry

Dámské svetry jsou pro ženy kategorie sama pro sebe. Každá má svůj oblíbený kardigan nebo svetr, který je krásný, z příjemného materiálu, perfektně sedí a dá se nosit skoro ke všemu. Jenže co až váš oblíbený svetr doslouží? Místo procházení obchodů každé známé značky a hledání nového favorita si to usnadněte. Pořiďte si nový svetr z pohodlí domova na Bolf.cz. Zde naleznete i všechny potřebné informace o výrobku.

Typy dámských svetrů

Kromě lehkých letních svetrů máme v naší nabídce také dámské dlouhé svetry, dámské svetry na zapínání a dámské sportovní svetry, které vás potěší příjemným kvalitním materiálem vhodným ke klasickému sportování i k náročnějším fyzickým aktivitám.

Základní věcí jsou dámské zimní svetry. Mít v šatníku alespoň jeden je prostě povinnost. Ať už se bavíme o kvalitním lyžařském svetru, na kterém je severský vzor nebo o vánočním svetru se sobem, který si oblékáte na půlnoční mši a novoroční procházku. Tyto teplé svetry mají jednu skvělou vlastnost, kromě toho, že hřejí, nám nějakým způsobem dokáží vytvořit příjemnou atmosféru.

Oblíbené barvy a motivy dámských svetrů

Pryč jsou časy, kdy byl dámský svetr ručně pletený a vypadal jako žíhaná šedohnědá kousavá deka. Žena, která si takový svetr oblékla, nejen trpěla kopřivkou, ale kvůli univerzální velikosti vypadala, jako kdyby neměla pas. Naopak moderní svetry dámské přednosti dokáží zvýraznit. V současnosti jsou velkým hitem žensky jemné svetříky ve stylu nedbalé elegance. Vévodí jim nude barvy a mint odstíny. Pro odvážnější dámy máme svetry a dámské kardigany se vzory nebo potisky.

S čím kombinovat dámské svetry?

Dámské svetry a svetříky jsou celoroční záležitostí. V zimě sáhneme po těžkých teplých svetrech na kterých ještě nosíme dámský kabát nebo dámskou zimní bundu. K delším svetrům a kardiganům v zimě můžeme zvolit teplejší sukni, silonky a kozačky, ale také dámské džíny zastrčené do elegantní kotníkové obuvi. V létě, když máme šaty a večer se venku ochladí, sáhneme po lehkém rozepínacím svetříku. Ideální je jakákoliv světlá barva, která zvýrazní vaše opálení.

Jak si objednat dámský svetr na Bolf.cz?

Jednoduše si v našem internetovém obchodě vyberte oblečení, které vás nejvíce okouzlilo. Aby vám velikost opravdu dobře seděla, ověřte si ji podle rozměrů v tabulce velikostí. Tu najdete také na našem webu Bolf.cz. Zboží vložte do nákupního košíku a vyplňte informace potřebné k doručení a úhradě vaší objednávky. Nezapomeňte se také zaregistrovat k odběru novinek našeho e shopu, aby vám neunikla žádná slevová akce.

pixel