Visací zámky na otisk prstu

Počet výrobků: 3
Barva

Nemusíte být zrovna tajnými agenty na nebezpečné misi, ani doma schraňovat utajované politické dokumenty jako v akčních filmech, abyste ocenili visací zámky na otisky prstů a jejich výhody. Naopak, biometrický visací zámek na otisk prstu patří mezi nejoblíbenější produkty v internetovém obchodě Bolf. Seženete je u nás v různých designových a barevných provedeních, a také jejich cena se pohybuje v rozličných hladinách. Ten pravý zámek, který bude proti nenechavým rukám a zvědavým očím ochraňovat cokoliv, co uznáte za vhodné, tak v našem internetovém obchodě nalezne opravdu každý a s jakýmkoliv rozpočtem.

Visací zámky na otisk prstu – neprolomitelné

Každý z nás má alespoň jedno menší či větší tajemství nebo jednoduše něco, co považuje za soukromou záležitost. Ať už jde o dokumenty, informace či předměty. Pokud je to i váš případ, pořiďte si v internetovém obchodě Bolf.cz zámek na otisk prstu a nedejte nepovolaným lidem možnost do vašich věcí nahlížet nebo s nimi dokonce manipulovat.

Integrovaná baterie v zámku, jejíž nabíjení zajišťuje přiložený usb kabel, vydrží zhruba až okolo 5 000 použití. Nemusíte se tedy obávat, že by vašemu visacímu zámku jen tak došly síly a vy jste se dostali do nepříjemné situace. V průměru postačí dobíjení zámku v závislosti na frekvenci odemykání, jednou za deset až dvanáct měsíců. V ideálním případě je dobré si kupříkladu nastavit upomínku v telefonu.

Jak fungují visací zámky na otisk prstu?

Výhodou zámku, který se otevírá pomocí otisku prstů, je to, že na rozdíl od visacího zámku na kód, od vás nikdo nemůže odkoukat způsob, jak zámek otevřít. Přístup k odemknutí má jednoduše pouze člověk, nebo více uživatelů, jejichž otisky prstů jsou nahrány a uloženy do aplikace zámku. Kdokoliv jiný se o otevření zámku v módu „lock“ sice může pokoušet, ale pokud není majitelem oněch VIP otisků, odolný zámek, jehož tělo je z pevné slitiny zinku, jej dál nepustí.

Baterie, k níž v balení výrobku naleznete nabíjecí kabel, má obvykle kapacitu okolo 260 mAh. Výdrž zařízení je tedy opravdu velmi dlouhá. Parametry a malé proporce zámku také zajistí to, že je bezpečnostní zařízení poměrně nenápadné.

Výhody visacích zámků s otiskem prstu. Kde se používají?

Tento moderní a vysoce praktický nástroj, jehož užívání si ihned oblíbíte, obvykle slouží k zabezpečení skříněk s léčivy, kartoték v recepcích, různých boxů v kancelářích, pokladen v zázemí obchodů nebo třeba archiválií v institucích nejrůznějšího typu. V rámci domácího používání pak můžete visacím zámkem na otisky prstů zabezpečit třeba bar s alkoholem.

To jistě oceníte zejména, máte-li doma teenagera na vrcholu období vzdoru. Jednoduše v aplikaci zámku zaregistrujete otisky pouze těch lidí, kteří přístup mít mohou. Visací zámky s Bluetooth, které najdete ve zboží na našem e-shopu, můžete ale použít také při ochraně objektů. Pokud doma nemáte kliku na otisk prstu, nevadí. Vytvořte si díky našemu inteligentnímu visacímu zámku a petlice vchodové dveře na otisk prstu, a zabraňte tak přístupu nezvaných osob do privátních prostor.

pixel