Flanelové košile pánské

Počet výrobků: 50
Barva
Velikost
Cena
Nabídka
Ukázat pouze

Flanelové košile jsou praktické a zároveň i vysoce módní oblečení na každodenní nošení. Flanelová košile může mít mnoho podob. Muži mohou volit flanelovou košili podle délky rukávu. Elegantní je zejména dlouhý rukáv. Na trhu jsou pak i různé střihy flanelových košil pro muže. Pánské flanelové košile v slim fit střihu skvěle padnou mužům s vypracovanou nebo s normální postavou. Košile flanelová v regular fit střihu pak jistě nadchne pány s nějakým tím kilem navíc. Je totiž skvěle vzdušná a každému muži zaručí dokonalý komfort za každé situace. Pánové ji mohou oblékat k džínům, ale i k plátěným kalhotám. Slušet jim pak bude i v kombinaci s módními cargo kalhotami či s šortkami. Speciálním typem je pak i pánská kostkovaná flanelová košile, která se bude hodit k jednobarevným kalhotám. Díky decentním doplňkům v jednobarevném provedení se pak ležérní outfit vkusně sjednotí a nebude působit zbytečně chaoticky.

Pánská flanelová košile - nedbalá elegance

Flanelová košile pánská vám zajistí elegantní a zároveň ležérní outfit. Dávno se nejedná pouze o pracovní oděv. Je to taková stará dobrá česká klasika, která z módy nevychází. Naopak se flanelové košile do módy cyklicky vrací. Pánské flanelové košile mohou muži zakomponovat do volnočasového a každodenního outfitu. Nosit je mohou pánové s džíny a s pohodlnými sneakersy či s polobotami. Zaměříme-li se na materiál, vede na plné čáře 100% bavlna. Košile z bavlny jsou nejen prodyšné, ale i udržitelné a vysoce módní. Důležitou roli pak hraje i velikost pánské košile. Mužům by měla sedět tzv. na míru. Nikde nesmí nic trčet ani překážet a odstávat. Proto bychom měli pečlivě měřit obvod ramen, ale i hrudníku. Na pomoc si můžeme vzít krejčovský metr. Na trhu najdeme různí značky flanelových košil. Všechny však mají jedno společné, jsou pohodlné a hodí se na celou řadu příležitostí. Košili ve stylu nedbalé elegance můžete obléci na koncert, ale také na procházku do parku či na posezení s přáteli.

Viz také:

Jak najít nejlepší pánskou flanelovou košili v nabídce Bolf?

Flanelové košile najdeme i v nabídce oblíbeného e-shopu Bolf.cz. K dispozici jsou zde skladem kvalitní košile v nejrůznějším provedení. Zajímat nás bude jistě barva a střih košile. Na Bolf.cz najdeme flanelové košile v bílém provedení. Zaujmout by vás pak mohla i červená, černá a modrá barva. Na Bolf.cz pak můžete vybírat zboží v různé cenové relaci. Cena by však neměla hrát při výběru košile hlavní roli. Nejlepší flanelové košile je ta, která vám bude sedět tzv. na míru. Pro více informací navštivte stránky Bolf.cz a přesvědčte se sami.

pixel