Pánské kárované košile

Počet výrobků: 137
Barva
Velikost
Cena
Nabídka
Ukázat pouze

Károvaná košile může mít mnoho podob. Na Bolf.cz najdete pánské košile v nejrůznějším barevném provedení. Líbit by se vám mohla klasická červená, ale i bílá, černá nebo zelená varianta. V kurzu je pak i modrá pánská košile. Na Bolf.cz najdete zejména dvoubarevné modely pánských károvaných košil. Nejčastěji se objevuje kombinace s bílou barvou. Kárované kostkované košile mohou být vyrobené z různého materiálu. Velké oblíbenosti se těší zejména bavlna. V kurzu je pak i pánská kostkovaná flanelová košile, která se hodí zejména na volnočasové nošení. Károvaná košile pak může mít i různě dlouhý rukáv. Kostkovaná košile pánská s dlouhým rukávem se hodí i na společenské události. Jak je známo, dlouhý rukáv je tzv. must have na každou společenskou událost. Košile kostkovaná s krátkým rukávem pak přijde vhod na sportovní i volnočasové akce.

Neformální pánské kostkované košile – s čím nosit?

Pánská košile v neformálním stylu může mít také kostkovaný vzor. Tento typ košile se do módy cyklicky vrací. Košile pánská kostkovaná lze nosit s různými druhy kalhot. Hodit se k nim budou slim fit džíny, ale také módní cargo kalhoty nebo kalhoty typu chino. Typická červená kostkovaná košile se pak bude hodit zejména k tmavomodrým odstínům kalhot. Zvolit můžete i černé kousky pánských kalhot. Šedá nebo béžová pánské košile pak vynikne se světle modrými odstíny kalhot. Pro muže, kteří mají rádi extravagantní modely, jsou tu bílo tyrkysové kousky. S těmi budete vyčnívat z davu. Ke kostkovaným košilým pak nazujte stylové polobotky nebo sneakersy. Co se týče módních doplňků, vybírejte už jen ty decentní. Dobrou službu vám udělají jednobarevné minimalistické kousky.

Viz také:

Jak najdete nejlepší pánskou kostkovanou košili z řady Bolf?

Nejlepší kostkovaná košile pro muže je ta, která vám bude sedět tzv. na míru. Důležitou roli pak hraje nejen velikost, ale i správně zvolený střih a trendy barva. Různé značky mohou mít různé číslování. Naměřené míry nezapomeňte porovnat s velikostní tabulkou vybraného výrobce. Při výběru kárované košile nás pak bude zajímat i cena a materiál, z kterého je košile vyrobená. Zkuste se zaměřit na modely z přírodních tkanin. Jsou velmi příjemné na dotek, prodyšné a jako bonus i tzv. udržitelné. Podle události, na kterou si chceme košili obléci, si pak vybíráme délku rukávu. Na Bolf.cz najdete přehledně uspořádané kategorie, pomocí kterých si jistě vyberete vhodný model kárované košile i vy! Potřebujete-li košili na blížící se událost, vybírejte si kousky, které jsou k dispozici skladem.

pixel