Pánské košile s dlouhým rukávem

Počet výrobků: 484
Barva
Velikost
Cena
Nabídka
Ukázat pouze

Pánské košile s dlouhým rukávem jsou vyhledávané zboží. V nabídce internetových obchodů najdete např. pánské košile do obleku, elegantní košile a košile s dlouhým rukávem. Košili využije každý muž pro různé příležitosti. V eshopu zvolte materiál, typ produktů nebo cenu a vyfiltruje se vám široká nabídka módních pánských košil. Pánské košile levné i prémiové kvality najdete třeba v obchodu Bolf.cz. Zaměřte se na barvy- můžete volit klasické- černou, bílou, nebo vícebarevné, kostkované, pruhované vzory. Rozverné vzory veselých barev ocení hraví muži, kteří si s outfitem rádi pohrají.

Pánské košile s dlouhým rukávem - ideální pro každou příležitost. S čím je kombinovat?

Pánská košile dlouhý rukáv nabízí celou řadu možností kombinací, kterými můžete určit styl outfitu. Bílá pánská košile s dlouhým rukávem se perfektně kombinuje pod obleku do formálních i méně formálních outfitů. Elegantní pánské košile přitom nemusí být jen bílé. Mrkněte třeba na slim fit košile nebo košile černé. Barevnější modely využijete pro méně formální příležitosti, kdy jen zkrátka chcete vypadat dobře. Ke košili můžete obléknout další společenský oděv, nebo zvolit uvolněnější styl při kterém se bude cítit dobře a pohodlně. Ke košili se hodí i džíny, hitem je kombinace dlouhé košile a slim džínů.

Viz také:

Černá nebo bílá pánská košile s dlouhým rukávem - kterou si vybrat?

Černá i bílá barva vám nabízí univerzální eleganci, se kterou se neztratíte. V internetovém obchodě najdete také slim fit košile, většina oblečení je skladem. Černá i bílá se hodí pro slavnostní příležitosti. Můžete ji nosit do divadla, na koncert, na ples a další kulturní akce. Hodí se i pro rodinné oslavy nebo narozeninové party. Muži, kteří pracují v práci, kde je vyžadován dresscode ocení pohodlné bílé košile pro denní potřebu. Často je ani nemusíte žehlit. Stačí správně pověsit a nezmačkaná košile je každý den připravena do kanceláře. Hitem je také modrá košile. Může být inkoustová nebo blankytně modrá, námořnická. Je to top, který zaujme a pro muže s modrýma očima je to téměř povinnost, vypadají pak neodolatelně.

Vyberte si perfektní košili v internetovém obchodě Bolf.

Mrkněte na výprodej a akce s dopravou zdarma. Cena v internetovém obchodě je příznivá. Pro spokojený výběr navštivte naše kategorie, snadno se zorientujete ve velikostech. Doporučujeme nakoupit i další oblečení, které budete moct kombinovat do originálních outfitů. Na stránce lehko sladíte barvy a styl jednotlivých produktů. Můžete se vybavit na celou sezónu na jednom místě.

pixel