Pánské košile pruhované

Počet výrobků: 69
Barva
Velikost
Cena
Nabídka
Ukázat pouze

Stylové košile pánské mohou mít mnoho podob. K mání jsou mužům letní košile, ale i teplejší modely. Pánská pruhovaná košile může být vyrobena z nejrůznějšího materiálu. Oblíbený materiál je zejména bavlna.

Typy pánských pruhovaných košil - ideální na každodenní nošení

Ta je příjemná na dotek a jako bonus je i tzv. udržitelná. Líbit by se vám mohly i pánské košile, které jsou vyrobené z polyesteru. Na každodenní nošení můžete volit košile v módních přírodních barvách. Nic však nezkazíte bílou nebo černou klasikou. Pruhy na košili mohou být tenké i silnější. Vždy tak bude záležet jen na vás a na vašem jedinečném vkusu.

Viz také:

Pruhované pánské košile – co nosit a jak je zakomponovat do outfitu?

Pruhovaná košile se hodí k nejrůznějším oděvům. Košile s pruhy bychom měli nosit v ideálním případě už jen k decentním jednobarevným kalhotám. Příliš vzorů nebo motivů v jednom outfitu by totiž mohlo působit zbytečně chaoticky a nesourodě. Bílá košile pánská s pruhy vám bude slušet k jakkoli barevným kalhotám. Bílá je totiž barva univerzální a navíc z módy nevychází. Do práce pak můžete obléci košili v modré barvě. Modrá je do business sféry jako stvořená. Na každodenní nošení vsaďte na košili v módních přírodních barvách. Oříšková, růžová i žlutá košile s proužky bude letos v kurzu!

Jak najdu nejlepší pruhovanou pánskou košili Bolf?

Módní pánské pruhované košile jsou mužům k mání i na Bolf.cz. Vybírat tu můžete pruhované košile v slim fit i v regular fit střihu. Pro muže se štíhlou postavou se hodí košile v slim verzi. Muži, kteří mají nějaké to kilo navíc, jistě ocení volnější regular fit střih. Líbit se vám bude určitě i černá košile. 

Ta vás totiž opticky zúží. Na Bolf mohou pánové vybírat košile s pruhy s krátkým i s dlouhým rukávem. K vyhledávání té pravé košile můžete využít i filtr. Zásadní je při výběru pánské košile zejména velikost. Košile by vám totiž měla sedět tzv. na míru. Na zmíněném e-shopu bývá za určitých okolností doprava zdarma. Pro získání více informací se podívejte přímo na e-shop Bolf.cz.

 

pixel