Pánské košile se vzorem

Počet výrobků: 8
Barva
Velikost
Cena
Nabídka
Ukázat pouze

Pánská kostkovaná košile může mít mnoho podob. Na trhu najdeme kousky v slim fit i v regular fit střihu. Pro muže se štíhlou postavou se hodí slim fit střih. Muži s nějakým tím kilem navíc zase ocení kousky v regular fit provedení.

Pánské košile se vzory - originální kousky oblečení dostupné v naší nabídce

Na Bolf.cz jsou pak k mání pánské košile z nejrůznějších materiálů. Velké oblíbenosti se těší zejména lněná pánská košile, která je velmi příjemná na dotek a také prodyšná. Do chladnějšího počasí je pak jako stvořená džínová košile pánská. Vsadit můžete na modely s krátkým nebo s dlouhým rukávem. Krátký rukáv je neformální a nehodí se tedy na společenské události.

Viz také:

Nejmódnější vzory pánských košil – vyjádřete se

Pánská košile se vzorem bude letos opravdovým hitem. V letošní sezóně budou hrát prim přírodní barvy. Tmavě modrá, zelená i červená pánská košile tak bude dobrou volbou. Vkusně působí modely s kostkami nebo s tečkami. V kurzu jsou i proužky či přírodní motivy. Vyhýbat se nemusíte ani černé a bílé klasice. Černá a bílá jsou totiž barvy univerzální, které z módy nevychází. Ve svém repertoáru je mají snad všechny módní značky. Do vašeho šatníku se vám pak bude hodit i šedá košile. Tu vkusně sladíte s modrými oděvy nebo s oblečením v zemitých barevných tónech.

S čím kombinovat pánské vzorované košile, aby vypadaly stylově?

Pánská vzorovaná košile lze kombinovat s nejrůznějším oblečením. K pánské košili se vzorem je dobré vybírat už jen decentní jednobarevné kalhoty. Mnoho vzorů či motivů v jednom outfitu by totiž mohlo působit nesourodě. Košili pak můžete vybírat i podle velikosti. 

Správně vybraná velikost pánské košile je zcela zásadní. Pánskou košili v černé nebo v bílé barvě můžete vkusně sladit i s výraznějšími kalhotami. K vzorované pánské košili mohou muži přidat i módní doplňky. Vhodná je např. kožená taška přes rameno či kožený pásek. Nezapomínejte však na to, že by vaše módní doplňky měly ladit nejen barvou, ale také strukturou. Hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se outfit sjednotí a bude působit elegantně.    

 

pixel