Pánské plavky

Počet výrobků: 49
Velikost
Barva
Cena
Výrobce
Nabídka
Materiál
Vzor
Vejít se
Typ výrobku

Pánské plavky jsou nezbytnou součástí každého letního šatníku. Muži je mohou vybírat podle velikosti, ale také podle značky nebo střihu. Střih plavek je zcela zásadní. Pánové mohou volit plavky v slim fit i v regular fit provedení. Pro muže s vypracovanou postavou se hodí zejména krátké slipové slim kousky. Muži s nějakým tím kilem navíc ocení volnější regular fit střih. Za klasiku se dají považovat pánské slipové plavky. Ty jsou minimalistické a velmi skladné. Pánské plavky slipové najdeme v trendy pastelových i přírodních odstínech. Dále můžete volit i pánské plavky šortky, které jsou volnější. Ty se však nehodí na závodní plavání. Na kondiční plavání se pánům osvědčily pánské plavky s nohavičkou. Důležitá je zejména správně zvolená velikost. Plavky nesmí pány tlačit, nesmí však na nich ani plandat. Jedině tak bude kondiční plavání v bazénu nebo na jezeru příjemným zážitkem.

Viz také:

Jak nosit pánské plavky a s čím je kombinovat?

Pánské plavky krátké mohou muži kombinovat s delšími kalhotami. Hodit se na ně budou i pohodlné sportovní šortky. Pánské plavky dlouhé mohou muži sladit i s volnější letní košilí. Velmi módní jsou pak pánské plavky měnící barvu. Ty mohou muži po koupání kombinovat s černým svrškem. Díky tomu nebude pánský outfit působit chaoticky a naopak se vkusně sjednotí. Černá je totiž barva univerzální a hodí se tak k libovolně barevnému oblečení. Vždy však záleží jen na nás a na našem jedinečném vkusu. Model zvolených plavek by měl být především pohodlný pro nás samotné.

Objednejte si dokonalé pánské plavky v nabídce prodejny Bolf

Stylové plavky, jako jsou boxerky nebo plavkové kraťasy, můžete nakupovat např. i na webu Bolf.cz. Stačí si zobrazit správnou kategorii na e-shopu a filtrovat produkty podle vašich požadavků. Jednotlivé kategorie plavek jsou na e-shopu přehledně seřazeny. Zajímat vás bude jistě nejen cena plavek, ale také jejich velikost a barva. Budete-li v e-shopu nakupovat častěji, můžete se tam i zaregistrovat a následně i přihlásit. Nákup se tím usnadní. Více informací o nákupu produktů se dozvíte přímo na stránkách prodejce.

pixel