Pánské roláky

Počet výrobků: 43
Velikost
Barva
Cena
Výrobce
Materiál
Vzor
Vejít se
Typ výrobku

Pánský rolák je elegantní kousek oblečení, který můžete využít pro společenské příležitosti nebo i pro sport. Sportovní svetr pánský může mít podobu roláku, protože pánské podvlékací roláky jsou nejoblíbenější variantou na horách. Bavlněné roláky pánské jsou oblíbené, protože materiál je příjemný, dobře saje a cena je příznivá. Určitě vám padne tenký rolák, který můžete vzít pod každý top. Silnější roláky, které vás zahřejí až ke krku v té nejtužší zimě, ocení sportovci a dobrodruzi, kteří milují hory a dovolenou na nich. Pánský rolák seženete i s módním originálním potiskem nebo s barevným vzorem nebo výšivkou. Módní trendy jsou různorodé, svetr přes hlavu však vždy zůstane praktickým kouskem v šatníku každého muže. Zvolte také délku roláku. Delší rolák vás zahřeje v zimě lépe, nehodí se ale pod krátkou bundu do pasu.

S čím nosit elegantní pánské roláky?

Pánské roláky by neměly chybět v žádném šatníku. Vyberte si podle značky nebo podle vlastního vkusu, nezapomeňte vždy sladit pánský svetr se zbytkem outfitu. Pánský rolák černý je univerzální kousek, který sluší každé postavě. Černá barva jde dobře kombinovat s každým outfitem. Pánský svetr může mít i světlejší barvu, oblíbená je lososová, zelená nebo modrá. S rolákem vypadá perfektně sako nebo kabát. Můžete zvolit i sportovní outfit. Vždy volte k outfitu správný typ bot. Elegantního stylu docílíte v polobotkách nebo jiných společenských botách. Na sport volte sportovní obuv, která splňuje parametry vhodné pro pohyb. Pokud zvolíte pánský rolák bílé barvy, vězte, že budete ztělesněním elegance. Bílá se stejně jako četrá kombinuje s dalšími barvami. Barevné roláky, vzorované nebo s potiskem, s proužkem jsou odvážné varianty, které k sobě strhnou pozornost. Pokud volíte takový rolák, oblečte k němu raději jednodušší střih i barevnou kombinaci.

Viz také:

Jak si objednat pánské svetry s rolákem v obchodě Bolf?

Pánský rolák snadno najdete v internetovém obchodě Bolf v kategorii pánské oblečení. Zboží můžete filtrovat podle potřeby, například seřadit ( velikost xxl - nejmenší). Pánské svetry jsou skladem a při objednávce více kousků oblečení je doprava zdarma. Produkt snadno naleznete podle kategorie pánské nebo dámské. Mrkněte i na další oblečení a vyberte si outfit pro celou sezónu, nebo nakupte pro zbytek rodiny. Roláky nosí rády i ženy a v jejich podání mohou být extrémně elegantní a svůdné. Inspirujte se nabídkou internetového obchodu Bolf - budete nadšeni. Je z čeho vybírat. Svetr s rolákem je žádané zboží, proto je k dispozic v mnoha barvách i stylech. Ať už chcete působit elegantně nebo sportovně, ten správný kousek najdete na našich stránkách.

pixel