Barva a velikost výrobků

BARVA A VELIKOST VÝROBKŮ

Barvy výrobků

Vždy se staráme o to, aby byly fotografie produktů na straně bolf.cz profesionální. Máme vlastní fotografické studio, které se stará o kvalitu jejich fotografií. Každý z nich se skládá z profesionálního fotografického vybavení a studových lamp.

Děláme vše, co je v našich silách, aby barvy co nejlépe odrážely skutečný vzhled produktu. Nicméně nemáme vliv na barevné rozdíly vyplývající z individuálních nastavení a kalibrace barev na monitoru. LCD monitory často zobrazí velmi jasný obraz o živých barvách.

Fotografie jsou majetkem společnosti Bolf Sp. z o.o.. Nesouhlasíme s jejich používáním, kopírováním a duplikací bez našeho vědomí a souhlasu.


Velikost výrobků

Naše nabídka zahrnuje více než 7 000 produktů. Každý výrobce má jinou velikost. Neřiďte se prosím velikostí na štítku, ale řiďte se tabulkou velikostí.

Výrobky měříme naplocho, bez natahování, s knoflíky nebo uzavřeným zipem. Abychom odpovídali vašim nákupům, doporučujeme porovnat rozměry v tabulce s rozměry vašeho oblíbeného produktu.

V každém modelu se měří jeden kus každé velikosti, a proto se mohou vyskytnout rozdíly v rozměrech uvedených v tabulce (tolerance + / - 3 cm).


pixel