Dámské kraťasy

Počet výrobků: 57
Velikost
  • 1-Ubrania
Barva
Cena
Výrobce
Nabídka
Materiál
Vzor
Vejít se
Typ výrobku

Dámské kraťasy

Dámské kraťasy jsou skvělou volbou pro ženy, které se v létě nechtějí pařit v dlouhých kalhotách, ale nejsou příliš velkými fanynkami sukní jakékoliv značky. Šortky totiž v pohodlí kalhoty lehce zastoupí. Navíc díky nim můžete vystavit na odiv své nohy a případná tetování, jež jsou mimo léto skryta pod oblečením.

Typy dámských kraťasů

Kategorie dámských kraťasů nabízí například sportovní kraťasy dámské, ve kterých nezažijete horké chvilky ani při vysoké fyzické aktivitě během parných letních dnů. Sportovní kraťasy vyrobené z profesionálního materiálu, který neutralizuje zápach potu, jsou čerstvá novinka. Rozhodně stojí za vyzkoušení.

Dámské teplákové kraťasy jsou synonymem pohodlného letního oblečení, které se dokonale hodí k trávení volného času. Na doma, na sport, na zahradu, na procházky v přírodě nebo třeba při sjíždění řeky s kamarády jsou tyto kraťasy dámské nenahraditelnou součástí šatníku každé ženy.

Samozřejmě ale existuje mnohem více typů tohoto oblečení. Například elegantní dámské kraťasy, které si můžete vzít i do města, na večeři do luxusní restaurace nebo do práce.

S čím nosit dámské kraťasy?

Vybírejte si je podle příležitosti a také podle toho, který střih bude nejvíce slušet vaší postavě, případně skryje její nedostatky. Pro ženy, které potřebují trochu podpořit v problematických partiích břicha, jsou velkým pomocníkem dámské kraťasy s vysokým pasem. Tento střih doplněný o volnější dámské tričko nebo lehký svetřík totiž dokáže dobře zakamuflovat kdejaký faldík.

Barva a nejrůznější designové prvky dovedou z šortek udělat hlavní prvek celého outfitu. Černé kraťasy dámské s barevnou výšivkou květinových motivů na předních i zadních kapsách můžeme doplnit bílou nebo krémovou dámskou halenkou či košilí, tričkem bez potisku a světlým dámským kardiganem s kapsami v klasické délce.

Svůdnost světlých džínových šortek pod zadek s vykukujícími předními kapsami asi netřeba dlouze rozebírat. Nezapomeňte také daný outfit podtrhnout dámskými slunečními brýlemi s kovovými obroučky a šperkem umístěným kolem kotníku.

Jak si objednat dámské kraťasy z internetového obchodu Bolf.cz?

Vyberte si v e-shopu Bolf.cz třeba dámské kraťasy ke kolenům. V tabulce velikostí si podle rozměrů zkontrolujte, že jste si vybrali velikost, která vám bude sedět. Vybrané zboží vložte do virtuálního nákupního košíku a následně vyplňte údaje potřebné pro doručení.

Zvolte si způsob dopravy a úhrady objednávky a nakonec ji potvrďte. Nezapomeňte se také přihlásit k odběru našeho newsletteru, aby vám neunikla žádná zvýhodněná cena ani akce na vaše oblíbené zboží.

pixel