Dámské džíny kraťasy

Počet výrobků: 19
Velikost
Barva
Cena
Výrobce
Materiál
Vzor

Chcete-li si pořídit kvalitní letní krátké kalhoty, budou dámské riflové kraťasy tou správnou volbou. Na trhu najdeme dámské riflové šortky s laclem i bez. Záleží tedy zejména na nás a na našem jedinečném vkusu. Dámské riflové kraťasy s laclem mají tu výhodu, že jsou vysoce módní a pohodlné. Nikde nic nepadá a neodstává. V letošní sezóně bude in zejména světle modrá barva. Modré kousky šortek vyniknou v létě s bílými svršky. Velké oblíbenosti se pak tradičně těší i riflové kraťasy dámské černé nebo bílé, které mohou ženy kombinovat i s pestrobarevným oblečením nebo s oděvy se vzory a s motivy. Černá a bílá jsou totiž barvy univerzální. Fantazii se meze nekladou! Sázkou na jistotu pak budou i riflové kraťasy dámské s vysokým pasem. Vysoký pas zvýrazní vaši ženskou figuru.

Jak nosit dámské riflové kraťasy a s čím je kombinovat?

Riflové kraťasy s laclem dámské mohou ženy a dívky nosit na tisíc způsobů. Jedná se totiž o všestranné oblečení, které se hodí nejen na volnočasové nošení, ale i na sváteční příležitosti. Důležité je, aby ženy zvolily správnou velikost a střih šortek. Zajímat by nás tak měl zejména obvod našeho pasu a boků. Pro ženy s štíhlou a s normální postavou se hodí slim fit spodní kousky. Ženy s nějakým tím kilem navíc mohou vsadit také na regular fit modely. Dámské riflové šortky pak můžeme vybírat i podle značek. Kraťasy prodávají i sportovní značky. K sportovním jeans kraťasům pak můžete volit i sportovně laděné boty. Hodit se vám budou kousky, jako jsou např. mladistvé sneakersy. Volit můžeme nízkou i kotníčkovou variantu. Riflové kraťasy pak můžete zakomponovat i do outfitu s módními koženými doplňky. Vkusně bude vypadat např. kožená kabelka nebo taška přes rameno. Outfit můžete doplnit i stylovou ledvinkou.

Viz také:

Dobře padnoucí dámské riflové kraťasy - jak je nosit?

Riflové kraťasy s kšandami dámské mohou mít mnoho podob. Podle barev je můžeme kombinovat i s dalšími trendy oděvy. Modré kraťasy dámské riflové krátké zapadnou do outfitu s bílým svrškem. Černým riflovým šortkám budou slušet výrazná červená trička. Vsadit můžete např. i na módní dámský tank top. Velký výběr dámských šortek je i na Bolf.cz. Najdeme zde i nejrůznější akce. Vždy je potřeba na e-shopu filtrovat produkty, které nás zajímají. Řada produktů je pak i ve slevě. Sleva se vždy hodí! Při výběru zboží stačí jen zobrazit jednotlivé kategorie oblečení. U každého produktu je hned uvedená i jeho cena. Další položkou je košík. Vyberete si v něm dopravu a máte hotovo. Nové šortky z Bolf.cz vám budou všichni závidět.

pixel