Šaty

Počet výrobků: 154
Velikost
Barva
Cena
Výrobce
Materiál
Vzor
Vejít se
Typ výrobku
Typ výrobku

Šaty

Pro všechny ženy, které se rády oblékají tak, aby zvýraznily svou ženskou stránku, jsou nejlepším řešením dámské šaty. Dokáží totiž podtrhnout něžnost a přirozenou eleganci.

Typy dámských šatů

V sortimentu našich produktů naleznete opravdu velký výběr oblečení. V letním období si můžete obléknout dlouhé šaty volnějšího střihu sahající téměř až na zem. Mezi letní šaty, jež jsou krátké a vzdušné, patří také sportovní šaty pro ženy, které si zrovna nepotrpí na volánky, ale dávají přednost sportovnímu praktickému oblečení.

K šatům si v letních dnech můžete obléci lehkou dámskou mikinu bez kapuce, romantický svetřík či dámský stylový kardigan. Až večer zapadne slunce a ochladí se, bude se nějaký svršek hodit. Mimo léto zvolte šaty s tříčtvrtečními či dlouhými rukávy a také ze silnějšího materiálu. K černým či šedým šatům se bude na podzim hezky hodit třeba tmavě zelená dámská vesta.

Šaty pro každý den

Jako ideální typ šatů pro každodenní nošení se zdají být maxi šaty. Tedy alespoň v tom teplejším období roku. Tento střih je totiž mimořádně pohodlný. Teplákové šaty jsou zase jasnou volbou v chladnějším počasí. Můžete si pod ně obléci třeba dámské legíny a nosit je i v zimě. Také v tomto případě jde o velice pohodlný outfit.

Mikinové šaty jsou dalšími z kategorie teplého a komfortního oblečení. Jsou velmi vhodné pro denní nošení v zimě. Oblečete si k nim termo punčochy nebo legíny a vysoké kozačky. V období mrazů si k tomuto modelu můžete bez obav vzít dokonce i dámské džíny. Tyto šaty jsou totiž vlastně mikina v prodlouženém střihu.

Módní barvy dámských šatů

Tady záleží opravdu jen na tom, která barva vás okouzlí nejvíce. Oblíbené světové značky nabízejí šaty všech módních stylů a střihů a výběr barev je stejně rozmanitý jako jejich cena. V posledních letech přehlídková mola hýří všemi barvami. A tak v ulicích můžeme potkat šaty s všemožně povedenými i nepovedenými kombinacemi. Červené šaty v kombinaci s doplňky žluté barvy jsou jedním z extravagantních pokusů, který se povedl. Máte-li odvahu, určitě také vyzkoušejte stylizovat svůj outfit barevně odvážněji.

Vzor je další věc, kterou je potřeba dobře promyslet. Ne všechny totiž lichotí každé velikosti šatů, věku dámy a tvaru její postavy. Upnuté šaty s křiklavými velkými motivy jsou vhodné pro mladé slečny. Zralejší žena, která touží po vzorovaných šatech, by spíše měla zvolit černé šaty s drobnými geometrickými tvary či květinami.

Jak si vybrat dámské šaty?

Dámské šaty vybíráme primárně podle příležitosti či ročního období, kdy je chceme nosit. Dalším faktorem je samozřejmě velikost, na kterou hned vzápětí navazuje střih šatů. Na svatbu či podobnou událost volíme společenské elegantní šaty v jemných tónech barev. Na party si můžeme dovolit experimentovat se střihem i designem. I v chladnějších dnech je možné nosit letní dlouhé šaty. Stačí si k nim vzít dámskou koženkovou bundu. Pokud to styl šatů dovolí, můžeme sáhnout dokonce i po dámské džínové bundě.

Při nákupu dámských šatů na internetu je potřeba ujistit se, že vybraná velikost je správná a šaty nám budou dobře sedět. To nejlépe zajistíte, když krejčovským metrem zjistíte své míry. Následně je porovnejte s rozměry a informacemi v tabulce velikostí našeho e-shopu.

Jak si objednat dámské šaty z internetového obchodu Bolf.cz?

Do virtuálního košíku našeho e-shopu vložte vámi vybrané zboží a vyplňte adresu pro doručení. Vyberte způsob dopravy a úhrady objednávky a potvrďte ji. Nepropásněte příležitost se zaregistrovat k odběru našeho newsletteru. Jen tak vám už neunikne žádná sleva ani informace o chystaných novinkách.

pixel