Dámská trička

Počet výrobků: 35
Velikost
Barva
Cena
Výrobce
Nabídka
Materiál
Vzor
Vejít se
Typ výrobku

Trička a tílka

Dámská trička tvoří naprostý základ našich šatníků. Na celém světě jen stěží existuje žena, která by ve skříni alespoň jedno dámské tričko neměla. Druhů i příležitostí, kam si je můžeme obléci, je totiž nespočet. Ať už hledáte jakékoliv tričko, v internetovém obchodě Bolf.cz si přijdete na své.

Typy dámských triček

Z kategorie triček jsou oblíbené zejména sportovní modely a dámská trička bez potisku. Obojí je velmi vhodným oblečením na trávení volných chvil sportem, výlety nebo jiným aktivním způsobem. Pro ženy, které si raději odpočinou při posezení v restauraci s kamarádkou nebo na nákupech, jsou vhodnější dámská trička elegantní.

Oblíbené barvy a vzory dámských triček

Dámská trička s potiskem vybírejte nejen podle barvy a toho, jaký potisk se vám nejvíce zamlouvá. Myslete ale také na to, aby šlo tričko nakombinovat s více kousky z vašeho šatníku, abyste mohla vytvořit velké množství různých dobře vypadajících outfitů.

Mezi nejprodávanější modely patří černé dámské tričko a samozřejmě i bílé dámské tričko. A to právě z důvodu, že tyto základní barvy se dají geniálně jednoduše sladit skoro se vším, co ve své skříni najdete. Ze vzorů jsou letošními trendy jemné geometrické tvary jako třeba puntíky v barevně kontrastním provedení. A velice oblíbené stále zůstávají květinové a zvířecí vzory, což pro milovníka módy ale jistě není žádná novinka.

Jak si vybrat tu správnou velikost dámského trička?

Padnoucí velikost je při výběru oblečení zcela zásadní. Proto musíte v první řadě vědět, jak správně změřit své míry a porovnat je s velikostní tabulkou v e-shopu. Jen tak totiž budete mít jistotu, že objednáváte oblečení ve své správné velikosti a vyhnete se tak zdržování s vracením nepadnoucího zboží a čekáním na to správné.

Na měření samotné si připravte krejčovský metr. První míra, kterou pro zjištění velikosti potřebujete znát, je délka zad trička. Ta se měří od krku až k místu, kde chcete, aby tričko končilo. Tedy zhruba ke spodní straně opasku u kalhot. Dále je potřeba změřit obvod hrudníku v nejširším místě, tedy přes poprsí. A posledním údajem pro dámská trička s krátkým rukávem, ale i s dlouhým, je právě ona délka rukávu. Měřte ji od ramene.

S čím nosit dámská trička?

První věc, na kterou se při rozhodování o stylizaci svého outfitu zaměřte, je barva. Ta je totiž základní stavební kostkou, od které se odpíchnete dál. K tričkům klasických barev se hodí téměř vše, snad jen kromě dalšího oblečení v téže barvě. Sportovní trička dámská můžete dát dohromady k dámským legínám, upnutým džínám sportovního střihu nebo třeba k pohodlným dámským joggerům či teplákům. Také obuv by měla být kvalitním výrobkem nějaké vyloženě sportovní značky.

Elegantní dámská trička s designovými prvky jako je výšivka nebo textilní aplikace můžete kombinovat například s ležérním dámským kardiganem v prodloužené délce a dámskými džínami nad kotníky. Trička s potiskem je pak vhodné kombinovat s dalším oblečením bez výraznějších designových vychytávek a vzorů. Chystáte-li se v tričku s krátkými rukávy ven, nezapomeňte si s sebou vzít nějaký svršek pro případ náhlého ochlazení. Nabízí se dámská džínová bunda, která vypadá skutečně trendy s tričkem jakékoliv barvy a vzoru. Výsledný look dolaďte stylovými doplňky.

Jak si z internetového obchodu Bolf.cz objednat dámská trička?

Z produktů na webových stránkách obchodu Bolf si vyberte vaše oblíbené dámské oblečení, třeba tričko s krátkým rukávem. Vložte jej do nákupního košíku a zadejte požadované údaje o adresátovi. Následně vyberte způsob platby a objednávku dokončete. Uvedená cena za produkty je vždy konečná.

pixel