Karaoke mikrofon

Počet výrobků: 2
Barva

Patříte mezi milovníky zábavných večerů plných legrace, občerstvení, hudby a společnosti rodiny a přátel? Pak už jste jistě slyšeli také o aktivitě jménem karaoke. Víte ale, že díky internetovému obchodu Bolf.cz si nyní můžete tuhle kolektivní zábavu dopřát i v pohodlí svého domova nebo třeba na garden party u sebe na zahradě? V atraktivní designu, různých barevných provedeních, a dokonce i s vestavěným Bluetooth reproduktorem, si u nás totiž můžete pořídit trendy karaoke mikrofon, který zaručeně rozjede zábavu na každé párty. Vaše večírky díky mikrofonu na karaoke zpěv jednoduše dostanou ještě větší grády.

Karaoke mikrofony – nezbytné vybavení pro společné zpívání

Baví vás s partnerem či dětmi zpívat duety? Pořiďte si v našem e-shopu Bolf.cz mikrofony rovnou dva a užijte si díky nim hned dvojitou porci legrace při domácím karaoke. Stylový karaoke mikrofon pro děti i dospělé ale můžete samozřejmě používat taktéž bez hudby v pozadí, tedy jako klasický mikrofon. Pokud tedy chystáte například velkou oslavu narozenin či nízkorozpočtovou svatbu s mnoha hosty, s Bluetooth mikrofonem disponujícím reproduktory, které mají výkon 5 W, váš proslov uslyší i daleko sedící hosté. Tento bezdrátový přístroj ale můžete použít třeba i jako přenosný reproduktor. Karaoke mikrofon z internetového obchodu Bolf je jednoduše zábavnou vymožeností, která u vás doma najde vícero uplatnění.

Bluetooth mikrofony s vestavěným reproduktorem

Nenechte se ale zmýlit. Dětský mikrofon na karaoke rozhodně není jen pro malé zpěváky. Stejně dobře, jako s ním na dětské narozeninové oslavě zazáří vaše ratolesti, s ním zažijí spoustu legrace také dospělí. Stačí si pořídit mikrofon, vybrat oblíbenou písničku a pořádně se odvázat. Reproduktor vás ohromí vysokou kvalitou zvuku. Potěší vás ale i výdrž baterie, která vyžaduje nabíjení až po dlouhých čtyřech nebo dokonce šesti hodinách používání, což je v porovnání s produkty této kategorie ve většině obchodů opravdu obdivuhodný výkon. O to obdivuhodnější, vezmeme-li v potaz poměr ceny a kvality. Nabíjení zařízení probíhá taktéž naprosto jednoduše, a to prostřednictvím USB kabelu, který samozřejmě obsahuje balení mikrofonu.

Jak Bluetooth mikrofony fungují a proč jsou skvělou volbou?

Zajímá vás, jak bezdrátový Bluetooth karaoke mikrofon funguje? Není to žádná raketová věda, ale naopak je to velmi jednoduché. Stačí si ve vašem chytrém telefonu, tabletu či jiném elektronickém zařízení, které umožňuje tuto funkci, zapnout Bluetooth a propojit tento přístroj s mikrofonem na karaoke. Po připojení už ve zdrojovém zařízení pouze spustíte požadovanou hudbu. Tu, pokud budete chtít, může mikrofon přehrát se vším všudy tak, jak je, nebo z ní odstranit zpěv, aby byl dojem z karaoke naprosto perfektní, a hudba působila skutečně profesionálně a pouze jako pozadí pro zpěv účastníků vašeho privátního domácího koncertu. Prostřednictvím tlačítek nastavení, která se nacházejí přímo na ovládací destičce mikrofonu, si pak doladíte nejrůznější zvukové efekty, hlasitost a další možnosti přehrávání.

pixel