Pánské sportovní kraťasy

Počet výrobků: 90
Velikost
Barva
Cena
Výrobce
Materiál
Vzor
Vejít se
Typ výrobku

Chcete-li si pořídit prodyšné oblečení, budou pánské kraťasy tím správným řešením i pro vás. Šortky pro muže, ale i pro dámy mohou mít mnoho podob. Na jejich výrobu se zaměřují ty největší módní sportovní značky. Na trhu najdeme dámské nebo pánské sportovní kraťasy s kapsami. Velké oblíbenosti se těší také sportovní kraťasy dámské s vysokým pasem. Díky vysokému pasu se opticky prodlouží vaše postava. Sportovní kraťasy s vysokým pasem však budou slušet i nižším mužům. Velké oblíbenosti se těší také pánské sportovní kraťasy 3/3. Ty jsou delší a hodí se i do chladnějšího počasí. Populární je pak i kombinace ve složení pánské kraťasy sportovní dres čr. V takovém outfitu se blýsknete na každém národním zápase.

Viz také:

S čím nosit pánské sportovní šortky?

Sportovní kraťasy mohou muži nosit v rámci sportovních, ale i volnočasových outfitů. Někomu se může líbit např. kombinace ve stylu pánské kraťasy sportovní dres. Šortky pak mohou mít slim fit i regular fit střih. Svršek vašeho outfitu pak může tvořit i upnutý funkční top nebo pohodlné bavlněné tričko. K pánským šortkám se dále budou hodit imladistvé sneakersy. Vybírat si můžete nižší i vyšší kotníčkovou podobu pánských plátěnek. Sportovní outfit lze pak doplnit i běžeckými botami nebo obuví na turistiku. Záleží vždy na tom, kam se s šortkami plánujete vydat. Chcete-i váš sportovní outfit vyšperkovat do posledního detailu, vsaďte i na módní doplňky. Volit můžete stylové smart hodinky nebo módní truckerky.

Jak si mohu objednat pánské sportovní šortky v obchodě Bolf?

Pokud si chcete objednat kvalitní pánské kraťasy, můžete si zobrazit zboží na oblíbeném e-shopu Bolf.cz. Poslouží vám k tomu přehledné kategorie oblečení. Produkty můžete i filtrovat podle vašich požadavků. Zajímat nás bude nejen cena, ale i barva kraťasů nebo jejich velikost. Na vybrané oblečení čeká košík. Pak už jen zbývá zvolit dopravu a můžete se těšit na balíček. Čekat ho můžete během následujících pár dní. Někdy můžete vychytat i slevovou akci, popř. může být i doprava zdarma.

pixel