Bluetooth reproduktor

Počet výrobků: 25
Barva
Cena
Výrobce

Každý hudební nadšenec se svými obílenými melodiemi často a rád obklopuje. Ať už si rádio či písničky pouští doma, v autě, v práci nebo prostřednictvím sluchátek při běhu v parku nebo během cvičení v posilovně. Jsou ale situace, jako například párty na zahradě, kde není elektrická přípojka, nebo relax na pláži či v aquaparku, kdy sluchátka nejsou k poslechu hudby zcela vhodná, a mobilní telefon vám zdaleka neposkytne natolik kvalitní sound, abyste si poslech hudby skutečně užili. Internetový obchod Bolf.cz vám ale přináší přenosný bezdrátový Bluetooth reproduktor s kvalitním zvukem, jenž je geniálním nápadem i pro tyto momenty.

Bluetooth reproduktory – vezměte si svou oblíbenou hudbu s sebou, kamkoliv chcete

Potřebujete bezdrátový a odolný zdroj hudební produkce? Bluetooth reproduktor nabízí levné, avšak účinné řešení. Výkon o intenzitě 5 W se postará o to, abyste si zvuk a basy oblíbené hudby prostřednictvím stereo reproduktorů mohli užít, ať už jste kdekoliv. Dobíjecí výkonný akumulátor je navíc zárukou toho, že si poslechu muziky, rádia, nebo třeba podcastů budete moci užívat skutečně dlouhou dobu. Reproduktor ale může být zdrojem i aktivnější formy zábavy. A tím nemyslíme pouze cvičení. Potřebujete ještě více rozjet svůj večírek? Připojte ke svému přenosnému Bluetooth reproduktoru mikrofon a uspořádejte si s přáteli třeba karaoke večer.

Vodotěsné a plovoucí Bluetooth reproduktory

Vyrážíte-li na pláž, k rybníku, k řece, nebo si zablbnout s partou v akvaparku, nezapomeňte si k opalovacímu krému do tašky přihodit také přenosný Bluetooth reproduktor. Užijete si s ním totiž spoustu zábavy. Reproduktory v e-shopu Bolf.cz mají společnou jednu vlastnost – odolnost. Přehrávání vaší oblíbené hudby si tak můžete užít i v přírodě, na písku, nebo dokonce na lehátku ve vodě. Stačí si u nás v rámci akce na Bluetooth reproduktory vybrat designový vodotěsný model.

Doba přehrávání a možnosti připojení – jak Bluetooth reproduktor funguje?

Baterii, která vyžaduje nabíjení přes usb kabel až po dlouhých zhruba osmi hodinách hraní, zaručeně oceníte. Stejně jako dokonalý zvuk, možnost využít microSD slot, a další vychytávky, které nám větší i mini Bluetooth reproduktor přináší. Připojení vašeho elektronického zařízení, jako je například smartphone, k reproduktoru prostřednictvím Bluetooth, je skutečně jednoduché. Stačí v přístroji, z něhož hodláte audio přehrávat, zapnout vyhledávání Bluetooth zařízení, a propojit se s vaším novým reproduktorem.

Jaký Bluetooth reproduktor vybrat a na co se zaměřit?

Zajímá vás, jaký Bluetooth reproduktor je ten nejlepší a jak jej vybrat? To záleží zejména na vašich potřebách, nicméně všechny produkty, které vám obchod Bolf nabízí, jako kupříkladu Bluetooth reproduktor Lamax, disponují maximální kvalitou zvuku, ale i designového zpracování. Při výběru si proto ujasněte, zda je pro vás důležitější voděodolný reproduktor, nebo zda oceníte funkce, jako je přenosné handsfree, dlouhou životnost baterie, integrovaný vstup pro mikrofon nebo například osvětlení či podsvícení reproduktoru.

pixel